Montage garagedeur

Montage garagedeur

Wanneer je hebt besloten om een garagedeur of zonwering te laten plaatsen, wordt deze ook gemonteerd. Wij bieden jou een garagedeur of zonwering op maat, wat ook nog een speciaal voor jou gemonteerd wordt. Maar wat voor een service bieden wij nou eigenlijk precies aan? Daar gaan we samen achter komen.

 

Garage deur

 
Garagedeur monteren

Iedere garagedeur heeft zijn eigen manier van monteren. Wil je een elektrische deur, een handmatige deur, of en sectionaaldeur? een sectionaaldeur is een deur dat is opgebouwd uit horizontale scharnierende delen, deze zijn meestal door een railsysteem opgebouwd. het wordt geschoven onder het dak van de garage, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt. Wanneer we weten welke deur u heeft uitgekozen, zorgen wij ervoor dat wij de juiste monteur naar u toe sturen, zodat deze de montage voor u zal voltooien.

Wij raden u af om de deur zelf te gaan monteren, wanneer u dit doet kunnen wij u geen garantie geven dat de deur 100% naar behoren gaat werken. Onze monteurs weten precies welk schroefje in welk gaatje moet en hoe een elektrische deur ook goed werkt. Daarom raden wij u dit aan.

 

Type garagedeuren

Er zijn veel verschillende types garagedeuren, verschillende maten en kleuren. Maar welke garagedeuren kan je nou bij ons vinden? Hier een paar voorbeelden van ons assortiment. Wij kunnen je elektrische deuren aanbieden. Deze garagedeuren zijn te openen vanaf afstand, hierdoor is het makkelijker om er in en uit te gaan met bijvoorbeeld een aanhanger of een bus.

Ook hebben we handmatige garagedeuren. Dit zijn garagedeuren die je zelf omhoog moet trekken, om de garage open te krijgen. Hier zit vaak wel een goed slot op, aangezien de garage anders te makkelijk te betreden is.

Tevens heb je nog de industriële garagedeur, dit zijn de deuren dat vaak in bedrijven worden gebruikt. De grote en stevige deuren, dat wel tegen een stootje moeten kunnen. Deze deuren zijn vaak wel elektrisch, omdat ze zo hoog zijn dat niemand er echt bij kan komen zonder een elektrische kast of afstandsbediening.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze service? Dan kunt u contact met ons opnemen via onze website of een vrijblijvende offerte aanvragen! Onze verkopers zullen u op iedere mogelijke manier proberen te helpen, zodat u uw garagedeur of zonwering zal kunnen vinden!