Montage zonwering

Montage zonwering

Wanneer kan je bepalen of je een zonwering zelf kunt plaatsen of dat je het door een specialist laat plaatsen. Als het gaat om een simpel scherm, zonder elektrische bediening, kan je het eventueel zelf doen. Houdt er wel rekening mee dat hier veel tijd in gaat zitten, vooral wanneer je meerdere schermen hebt.

Zonwering

Als je het door een specialist laat doen, weet je zeker dat het goed en snel gebeurt. Het enige nadeel is dat het wel wat meer kost, dan wanneer je het zelf doent. Dit komt doordat je montage kosten moet betalen. Als je meerdere schermen hebt, liggen je montagekosten ook lager.

Binnenzonwering is wat gemakkelijker zelf te monteren. Maar ook voor dit kan je een monteur inschakelen, als je er zelf geen tijd voor hebt is dit de ideale uitkomst.

Buitenzonwering is wat lastiger om te monteren, i.v.m. windkracht en zwaarder materiaal, wij raden hierbij aan om dit wel door een specialist te laten doen. Dan weet u in ieder geval zeker dat het goed geplaatst wordt. Een voorbeeld van buitenzonwering is een rolluik, dit kunt u zien als een verticaal bewegende afsluiting voor alle openingen van een gebouw of ruimte. Een rolluik word gebruikt als zonwering, maar ook als inbraakbeveiliging. Screens zijn hetzelfde idee als rolluiken, alleen zijn deze gemaakt van stof. Screens zijn ook heel goed voor het koel houden van uw kamer.

Geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Vraag snel je offerte aan!