Reparatie

Reparatie

Komt u er achter dat uw garagedeur of zonnewering een storing heeft of kapot is, dan kunt u er beter niet zelf aan gaan prutsen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van garagedeuren en zonweringen. Maar hoe gaan wij nu eigenlijk te werk?

 

Hoe kunt u het beste te werk gaan?

Wanneer u er achter komt dat uw garagedeur of zonnewering een storing heeft, kunt u ons het beste meteen opbellen. Dit soort problemen zijn nog wel eens telefonisch op te lossen, dat scheelt weer in de kosten voor u en voor ons.

Wanneer uw garagedeur of zonwering schade heeft of kapot is, kunt ons ook bellen. In deze gevallen zal er vaak een monteur langs komen om te kijken wat de schade is en hoe het op te lossen valt. Als het wat kleins is zal de monteur het ter plekke oplossen. Is er meer schade dan gedacht, dan zal de monteur op een ander moment terugkomen met meer monteurs of de juiste gereedschappen.

Weet u niet zeker of het kapot is of dat het gemakkelijk opgelost kan worden? Maak gerust een afspraak. Wanneer je dit hebt gedaan, komt een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk alles controleren, zodat u ook weer met een gerust hart verder kan gaan met uw dag.

 

Reparatie garagedeuren en zonwering

 

Waarom ons?

Omdat wij al 20 jaar aan ervaring hebben en het grootste gedeelte van ons bedrijf heeft hetzelfde aantal ervaring als het bedrijf. Wij zijn ook al 20 jaar bezig om onze service te verbeteren en om bij te leren.

Daarnaast kunnen wij ons onderscheiden van andere bedrijven, doordat onze service uitmuntend is. schaft u bij ons een garagedeur aan? Dan wordt er, wanneer er schade is, meteen voor een oplossing gezorgd. Zodat u met zo min mogelijk problemen komt te zitten.

Geïnteresseerd geraakt in onze service en op zoek naar een garagedeur of zonwering? Dan kunt u nu geheel vrijblijvend een offerte opvragen via onze website! Wanneer u dit heeft gedaan zal er een offerte naar u opgestuurd worden en er zal contact met u worden opgenomen door een van onze collega’s.